Forever Multi-Maca®

Forever Multi-Maca® го комбинира легендарниот перуански корен мака со други корисни билки и внимателно одбрани состојки, за да ви понуди еден од најдобрите додатоци во исхраната од ваков вид!

Во Перу, маката е високо ценета повеќе од 2000 години. Според легендата, војниците на Инките јаделе мака пред да отидат во битка, за да имаат повеќе сила и издржливост. Шпанците ја нарекувале „секс билка на Инките“.

60 таблети
 • Позната како „секс билка на Инките“
 • Помага во зголемување на либидото, издржливоста и енергијата.

  Маката, исто така позната и како Lepidium Meyenii, е едногодишно растение кое се одгледува во централните висорамнини на Перу. Коренот, кој се јаде и личи на репа, претставува основна храна за локалното население.

  Во Перу, маката е високо ценета повеќе од 2000 години. Според легендата, војниците на Инките јаделе мака пред да отидат во битка, за да имаат повеќе сила и издржливст. Шпанците ја нарекувале „секс билка на Инките“. Денес маката е позната како „Перуански жен-шен“.Современите истражувања укажуваат дека маката може благопријатно да дејствува врз либидото, сексуалната потентност и енергија.
  Жените во Јужна Америка со илјадници години ја користеле маката за да се заштитат од умор, да се поиздржливи и да го намалат стресот. Перуанките почнуваат да ја користат маката на три годишна возраст, со што стануваат здрави, плодни, продуктивни и издржливи до зрели години. Маката може да го зголеми либидото на жената и треба да се користи секојдневно за да се постигнат најдобри резултати.

  Forever Multi-Maca® го комбинира легендарниот перуански корен мака со  други корисни билки и внимателно одбрани состојки, за да ви понуди еден од најдобрите додатоци во исхраната од ваков вид!

  *Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.
   

Две таблети дневно со вода.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

 • За повеќе инфомации за Forever Multi-Maca® изберете го линкот подолу:
Информации за производот Forever Multi-Maca®