Forever Vision®

Forever Vision® е додаток во исхраната со боровинки, лутеин и зеаксантин, плус супер антиоксиданти и други хранливи материи, за да се даде поддршка на нормалниот вид и да се подобри циркулацијата на очите.

Нашиот вид е драгоцено сетило. Освен што ја надополнуваме нашата исхрана со хранливи материи со цел да ја зајакнеме општа благосостојба, потребно е да го имаме во предвид и видот како неопходен дел од одржувањето на нашето здравје.

60 таблети
  • Извор на боровинки, лутеин и зеаксантин
  • Ја одржува нормалната функција на видот
  • Долготрајна заштита на вашите очи

 

Нашиот вид е драгоцено сетило и не смееме да го земеме здраво за готово. Освен што ја надополнуваме нашата исхрана со хранливи материи со цел да ја зајакнеме нашата општа благосостојба, потребно е да го имаме во предвид и видот како неопходен дел од одржувањето на нашето здравје.

Forever Vision® е додаток во исхраната со боровинки, лутеин и зеаксантин, плус супер антиоксиданти и други хранливи материи. Боровинката е популарна традиционална билка која може да ја одржува нормалната функција на видот и да ја подобрува циркулацијата на очите. Лутеинот е каротеноид кој го има во многу овошја и зеленчуци и може да помогне во заштитата на ретината. Зеаксантинот и астаксантинот се други каротеноиди кои се важни за здравјето на макулата на окото.

Forever Vision® со само 2 таблети на ден, е едноставен начин за долготрајна заштита на вашиот вид.

*Забелешка: Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

Две таблети дневно како додаток во исхраната.

За повеќе информации за Forever Vision® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Vision®