Forever ImmuBlend®

Forever ImmuBlend™ е создаден за целосна поддршка на имунолошкиот систем и ги поттпомага сите негови аспекти, почнувајќи од неговата прва линија на одбрана, па сè до последната.

Оваа исклучителна формула обезбедува основи хранливи материи потребни за здрав имунолошки систем и природни растенија кои синергетски се поврзани за поддршка на имунолошката функција.

60 таблети
  • Ги поддржува сите аспекти на функцијата на имунолошкиот систем
  • Обезбедува различни хранливи состојки за поддршка на активноста на имунолошкиот систем
  • Се бори со слободните радикали

Forever ImmuBlend™ е создаден за целосна поддршка на имунолошкиот систем и ги потпомага сите негови аспекти, почнувајќи од неговата прва линија на одбрана, па сè до последната. Секоја состојка во нашата патентирана формула е специјално избрана поради клучната улога која ја има за поддршка на функцијата на имунолошкиот систем на телото. Forever ImmuBlend™ му помага на биолошкиот заштитен механизам на телото да функционира со максимални перформанси, за вие да можете без никакви грижи да се соочите со дневните рутини.

Нашата мешавина за зајакнување на имунитетот содржи лактоферин, печурки маитаке и шитаке, витамини Ц и Д,  и цинк за дополнителна поддршка која му е потребна на вашето тело. Секоја од овие клучни состојки придонесува за одржувањето на вашето здравје и виталност:

  • Фруктоолигосахариди- поддржуваат здраво ниво на пробиотските бактерии во дигестивниот систем.
  • Лактоферин-  го поддржува производството на имунолошките клетки и помага во одржувањето на оптимални нивоа на корисните бактерии во цревата
  • Печурките маитаке и шитаке- го поддржуваат производството на имунолошки клетки, како и функциите на кардиоваскуларниот систем
  • Витамин Д- ги зајакнува имунолошките клетки
  • Витамин Ц- се бори со слободните радикали
  • Цинк- се бори со слободните радикали и го поддржува производството на имунолошки клекти.

Оваа ексклузивна формула ги потпомага сите аспекти на функцијата на имунолошкиот систем, обезбедувајќи ги двете основни хранливи состојки за добар имунитет, како и природни растенија кои работат синергетски за поддршка на функцијата на имунолошкиот систем.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

 

Две таблети на ден како додаток на исхраната.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

За повеќе инфомации за Forever ImmuBlend изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever ImmuBlend®