Forever Aloe Lips™ with Jojoba

Форевер Алое липс

Балсам за усни со стабилизиран гел од алое вера, јојоба и пчелен восок за секоја сезона. Смирува и регенерира суви и испукани усни и ги заштитува од агресијата на околната средина.

4,25 г.
  • Ги хидрира усните.
  • Одличен за прва помош.
  • Сјај за усни.
  • Заштита при високи и ниски температури.

Смирувачките својства на алое вера се исклучително погодни за вашите усни. Тие ги штитат од сонцето и ветерот. Ги комбиниравме најдобрите состојки како масло од јојоба и пчелен восок, за да ви го предложиме најефикасниот производ за усни, соодветен за употреба во тек на целата година.

Балсамот „Алое липс“ смирува, омекнува и овлажнува испукани и суви усни и заштитува дури и во најекстремни атмосферски услови.

Но ова не е сѐ. Независно дали скијате или се сончате покрај вода или пак правите пикник, „Алое липс“ нека ви биде секогаш при рака. Тој е идеална прва помош при каснувања од инсекти, лесни исеченици или изгореници, а со својата компактна големина лесно се чува во чантата или семејната аптека.

Редовно нанесувајте на усните за да ги хидрирате, особено во сурови атмосферски услови.

Повеќе информации за производот може да погледнете на следниот линк:

Forever Aloe Lips™ with Jojoba Product