Forever Bee Pollen®

Пчелен полен

Поленот е оплодувачкиот прав на цветот. Пчелите го собираат и пренесуваат во кошниците како храна. Без поленот растенијата, дрвјата и цветовите не би постоеле. Дури и нашиот живот зависи од него.

100 таблети
  • Природен мултивитамински и мултиминерален додаток
  • Ја зголемува енергијата и виталноста
  • Помага во варењето на храната

Поленот е оплодувачкиот прав на цветот. Пчелите го собираат и пренесуаат во кошниците како храна. Без поленот растенијата, дрвјата и цветовите не би постоеле. Дури и нашиот живот зависи од него. Хранливите материи во пчелниот полен се лесно сварливи и лесно се апсорбираат од организмот. Според истражувањата тој ја зголемува енергијата и издржливоста.

Пчелниот полен на Форевер се собира од цветовите кои растат скриени во високи пустински области и се става во патентирани колектори од челик кои што не рѓосуваат. Тоа е гаранција дека добивате најсвежа и моќна природна храна. Пчелниот полен е целосно природен и не содржи конзерванси, вештачки ароми или вештачки бои.

Земете ¼ таблета за да се уверите дека не сте алергични, а потоа постепено зголемувајте ја дневната доза на три пати по една таблета. Консултирајте се со лекар пред да започнете со користењето на овој или друг додаток во исхраната. Се препорачува таблетите да се шмукаат.

За повеќе информации за Forever Bee Pollen® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Bee Pollen®