FAB Forever Active Boost™ Energy Drink

Време е за наплив на енергија! ФАБ е брз, освежувачки начин да имате енергија и да останете будни во текот на целиот ден.

Напливот на енергија кој ќе го добиете од ФАБ се разликува од оној на другите енергетски пијалоци, бидејќи ФАБ ви дава моментална и долготрајна енергија. Моменталното дејство се должи на гуараната, а долготрајното дејство го обезбедува ADX7 технологијата.

250 мл.
  • Дава брза и долготрајна енергија
  • Моќна комбинација од адаптогени билки

Сите знаеме колку исцрпувачки може да биде секојдневниот живот – од крајни рокови на работа, земање на децата од училиште, спортски активности, набавки и домашни обврски. Како е можно човек да има доволно енергија за сето тоа? Природниот енергетски пијалок ФАБ е решението кое ќе ви помогне кога стрелката на вашиот резервоар е на "црвено".

Напливот на енергија кој ќе го добиете од ФАБ се разликува од оној на другите енергетски пијалоци, бидејќи ви дава моментална и долготрајна енергија. Моменталното дејство се должи на гуараната, природна состојка која е многу популарна во Бразил, а долготрајното дејство го обезбедува ADX7 технологијата (патентирана мешавина од адаптогени билки и други хранливи состојки), развиена од страна на водечки руски спортски научник и истражувач. ADX7 им помогнала на руски атлети да освојат над 130 медали на Олимписките игри!

ФАБ е брз, освежувачки начин да имате енергија и да останете будни во текот на целиот ден. ФАБ ве ревитализира, ве прави издржливи и концентрирани за да завршите сѐ што треба, плус и она што вие сакате.

 

Уживајте во секое време во природен наплив на енергија.

За повеќе информации за FАВ  изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Active Boost™