FAB X Forever Active Boost™

Време е за наплив на енергија! ФАБ Х е брз, освежувачки начин да имате енергија и да останете будни во текот на целиот ден.

Напливот на енергија кој ќе го добиете од ФАБ се разликува од оној на другите енергетски пијалоци, бидејќи ФАБ ви дава моментална и долготрајна енергија. Моменталното дејство се должи на гуараната, а долготрајното дејство го обезбедува ADX7 технологијата.

250 мл
  • Без калории, без јаглехидрати, без шеќери
  • Брз и долготраен наплив на енергија
  • Моќна патентирана мешавина од адаптогени билки

 

Енергетскиот пијалок ФАБ X е диететска алтернатива за повеќе виталност со сите витамини, аминокиселини и електролити, но без никакви калории, јаглехидрати и шеќери. Дали понекогаш сакате да имате повеќе време, за да направите сѐ што сте планирале? Времето ви е највредниот ресурс, а ако имате доволно виталност во текот на целиот ден, ќе можете да го постигнете саканото. Го направивме ФАБ X за да ви помогнеме да имате корист за вашето здравје и фитнес цели, притоа да уживате во истиот одличен вкус на кој сте навикнале од Форевер.

Од време на време секој од нас има потреба од наплив на енергија, додека пак долгорочната виталност без енергетски падови ни помага да се справиме со оптеретеното секојдневие. Со ФАБ Х веќе можете да сметате и на двете, а истовремено да ја сочувате елегантната линија. Без калории, без шеќер, без јаглехидрати – ФАБ Х е идеален пијалок за моментите во кои имате потреба од освежување. Билката гуарана придонесува за брзиот ефект на ФАБ Х, а долгорочната енергија е обезбедена од патентираната смеса од адаптогени билки, витамини, аминокиселини и електролити, формулирана од страна на еден од водечките спортски научници.

Издржливоста,концентрацијата,енергијатра и витамините кои ги добивате од ФАБ X ќе ве ревитализираат и ќе ви помогнат да ја подобрите продуктивноста, и тоа без шеќер и калории.Секогаш кога имате потреба од дополнителна енергија, без да и наштетите на својата фигура, можете да се потпрете на диететскиот ФАБ X.

Уживајте во секое време во природниот наплив на енергија.

За повеќе информации за FАВ Х изберете го линкот подолу:

Информации за производот FAB X Forever Active Boost™