Forever Garlic-Thyme®

Лукот и мајчината душица се два моќни антиоксиданти кои се искомбинирани во Forever Garlic-Thyme® за да се создаде одличен додаток во исхраната кој ќе го одржува здравјето во добра форма.

Кога лукот ќе се исече или згмечи, ензимите реагираат и создаваат моќен агент за подобрување на имунитетот.

100 гел капсули
  • Моќен антиоксидант
  • Помага во заштита на телото од слободните радикали
  • Го поддржува претворањето на мастите во енергија

Употребата на лукот и мајчината душица во исхраната датира од пред илјадници години. Во египетски папирус од 1500 п.н.е. се пронајдени 22 рецепти за користење на лукот. Денес ние почнуваме да сфаќаме како тие функционираат.

Лукот и мајчината душица се два моќни антиоксиданти кои се искомбинирани во  Forever Garlic-Thyme® за да се создаде одличен додаток во исхраната кој ќе го одржува здравјето во добра форма. Кога лукот ќе се исече или згмечи, ензимите реагираат и создаваат моќен агент за подобрување на имунитетот. Истражувањата покажуваат дека другите состојки на лукот му помагаат на метаболизмот да ги претвори мастите во енергија и го штитат телото од слободните радикали.Мајчината душица содржи сапонини и други корисни антиоксидантни супстанции.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

Една гел капсула со секој оброк како додаток во исхраната.

За повеќе информации за Forever Garlic- Thyme® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Garlic-Thyme®