Field of Greens®

Со денешниот динамичен начин на живот и погодноста на брзата храна, сите многу често забораваме да јадеме свежа, зелена храна. Форевер Ливинг Продактс обезбедува едноставно решение за "прикладна храна" во производот Fields of Greens®.

Внесете ги антиоксидантите кои можеби ви недостасуваат. Fields of Greens® вклучува ‘ркулци од зелен јачмен, луцерка, стебла од пченица и лута пиперка ( помага во одржувањето на здрава циркулација и варење на храната). Додадовме и мед кој дава енергија.

80 таблети
  • Одличен извор на „зелена храна“.
  • Одличен извор на антиоксиданти
  • Содржи корисни фитонутриенти

 

Со денешниот динамичен начин на живот и погодноста на брзата храна, сите многу често забораваме да јадеме свежа, зелена храна. Форевер Ливинг Продактс обезбедува едноставно решение за "прикладна храна" во производот Fields of Greens®. Со еден поглед на листата на состојките ќе го забележите изобилството на зелена храна кое е неопходно за вашето тело. Внесете ги антиоксидансите кои можеби ви недостасуваат. Fields of Greens® вклучува ‘ркулци од зелен јачмен, луцерка, стебла од пченица и лута пиперка (која помага во одржувањето на здрава циркулација и варење на храната). Додадовме и мед кој дава дополнителна енергија.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

Една таблета два пати дневно.

За повеќе инфомации за Fields of Greens® изберете го следниот линк:

Информации за производот Field of Greens®