Forever Lycium Plus®

Forever Lycium Plus® е додаток во исхраната кој претставува извор на антиоксиданти, биофлавоноиди и други корисни фитокомпоненти.

Плодот на Lycium barbarum со векови се користи во Кина и се покажа дека добро делува на видот, го подобрува тенот и помага во одржување на енергијата.

100 таблети
  • Моќен антиоксидант
  • Добар извор на фитокомпоненти
  • Благотворно делува на видот и кожата
  • Силен тоник

 

Плодот на Lycium barbarum со векови се користи во Кина и се покажа дека добро делува на видот, го подобрува тенот и помага во одржување на енергијата. Forever Lycium Plus® е додаток во исхраната кој содржи антиоксиданти, биофлавоноиди и други корисни фитокомпоненти.

Лициумот е познат во Кина како “yin tonic” кој традиционално се користи  за одржување на добро здравје. Се смета дека ликорицата е најупотребуваната билка во Кина. Таа содржи над 150 различни соединенија со докажано корисно влијание. Нејзината најчеста употреба е како дополнителна билка, чија главна функција е да го потпомогне дејството на другите билки. Оваа билка е  идеален придружник на лициумот.

Флавоноидниот екстракт од билката ликорица претставува концентрирана форма  на биофлавоноиди од истата. Се произведува по пат на патентиран процес со што се отстранува поголем дел од глициризинот (мошне слатка компонента во билката  ликорица со непожелни странични ефекти). Современите истражувања покажуваат дека  биофлавоноидите на билката ликорица се едни од најсилните антиоксиданти кои се досега откриени.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.


 

Една таблета, три пати на ден . Консултирајте се со вашиот лекар пред да го користите доколку имате некој здравствен проблем.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

За повеќе инфомации за Lycium Plus® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Lycium Plus®