Forever CardioHealth® with CoQ10

Forever CardioHealth® со CoQ10 е специјална формула дизајниранa да се меша со нашиот Forever Aloe Vera Gel™ за да обезбеди три важни хранливи материи за здравјето на кардиоваскуларниот систем.

Forever CardioHealth® помага за одржување на здраво ниво на хомоцистеинот, содржи коензим Q10 кој ефикасно го поддржува метаболизмот, како и антиоксиданти кои се корисни за срцето. Едноставно истурете, промешајте и испијте–и срцето ќе ви биде благодарно!

30 пакетчиња во кутија
  • Се раствора во гел од алое вера.
  • Обезбедува коензим Q10 кој е неопходен за основните клеточни функции.
  • Содржи корисни за срцето билни екстракти, минерали, лецитин и антиоксидантни витамини.

 

Forever CardioHealth® помага за одржување на здраво ниво на хомоцистеинот, содржи коензим Q10 кој ефикасно го поддржува метаболизмот, како и антиоксиданти кои се корисни за срцето. Едноставно истурете, промешајте и испијте-тоа е толку лесно – и срцето ќе ви  биде благодарно!

Q10 е ензим кој е произведен од човечкиот организам и е неопходен за основните функции на клетките, вклучително и на клетките во срцето и крвните садови. Нивоата на коензимот Q10 се намалуваат со напредувањето на возраста, а ние токму тогаш имаме најголема потреба од него. Forever CardioHealth® ви го обезбедува коензимот Q10 кој му е потребен на вашето тело.

Forever CardioHealth®  ги поддржува функциите на кардиоваскуларниот систем со тоа што придонесува за одржување на нормално ниво на хомоцистеинот во крвта. Forever CardioHealth® ги содржи витамините Б6, Б12 и фолната киселина, за кои е докажано дека имаат својство да го задржат ниското ниво на хомоцистеинот. Тоа за возврат го потпомага правилното функционирање на срцето и крвните садови. Forever CardioHealth®   исто така содржи и одбрани билни екстракти (гроздови семки, куркума, бозвелија и листови од маслинка), кои според различни истражувања имаат корисни својства за здравјето на крвотокот. Ги додадовме и минералите магнезиум и хром кои се корисни за срцето, плус лецитин, познат по своите својства да ја подмачкува внатрешноста на крвните садови и да ги раздвижува масните наслаги во нив, како и моќните антиоксидантни витамини Ц и Е.

Земете ја оваа ризница од корисни хранливи материи и растворете ја во следната чаша со гел од алое вера.  Едноставно истурете, промешате и испијте-тоа е толку лесно – а за тоа срцето ќе ви  биде благодарно!

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

Темелно промешајте ја содржината на едно пакетче во 120 мл гел од алое вера (или друга течност). Конзумирајте по едно пакетче на ден.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

За повеќе инфомации за Forever CardioHealth® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever CardioHealth® with CoQ10