Forever Bee Propolis®

Пчелен прополис

Кога станува збор за пчелите, најнапред помислуваме на медот и поленот, но има уште еден прекрасен производ кој не треба да го пропуштиме-прополисот.

60 таблети
  • 100% природен
  • Природна поддршка на имунитетот
  • Засилен со матичен млеч

Кога станува збор за пчелите, најнапред помислуваме на медот и поленот, но има уште еден прекрасен производ кој не треба да го пропуштиме. Прополисот претставува леплива смола одделена од дрвјата. Пчелите го собираат, преработуваат и ги обложуваат со него кошниците, со цел да ги заштитат од микробите. Всушност името „прополис “ има грчко потекло и значи „предградие“,т.е. прополисот заштитува од надворешните закани. Прополисто е познат околу 5 000 години и ја има докажано својата способност да се справува со микробите.

Еден од најефикасните природни антибиотици на сите времиња е пчелниот прополис кој помага во одржување на доброто здравје и поддршка на имунолошкиот систем. Неговите антибактериски, антивирусни и антипаразитни својства се толку ефикасни што ја прават внатрешноста од кошниците да биде далеку постерилна од повеќето операциони сали.

Пчелниот прополис на Форевер е 100% природен, без дополнителни вештачки конзервански, бои или ароми. Исто така е одлична природна храна, богата со хранливи материи-витамини, минерали, ензими, аминокиселини и многу други микроелементи.

 

По една таблета два пати на ден. Може да се шмука или да се џвака. Пред да се голтне треба добро да се изџвака. Консултирајте се со лекар пред да започнете да го користите овој или друг додаток во исхраната.Содржи соја и бадем.

За повеќе информации за Forever Bee Propolis® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Bee Propolis®