Forever Freedom®

Forever Freedom® е комбинација од алое вера со други супстанции кои се корисни за одржување на соодветна функција и подвижност на зглобовите, во вкусна формула со сок од портокал.

Со нашиот стабилизиран Алое Вера Гел ги искомбиниравме глукозамин сулфат и хондроитин сулфат- два природни елементи за кои се покажа дека го помагаат одржувањето на здрава функција и подвижност на зглобовите.

1 литар
  • Практичен и хранлив начин за поддршка на здрави зглобови
  • Сите корисни својства на Алое Вера во комбинација со моќни состојки
  • Содржи супстанци кои природно се наоѓаат во зглобовите

Forever Freedom® е комбинација од алое вера со други супстанции кои се корисни за одржување на соодветна функција и подвижност на зглобовите, во вкусна формула со сок од портокал.

Со нашиот стабилизиран Алое Вера Гел ги искомбиниравме глукозамин сулфат и хондроитин сулфат- два природни елементи за кои се покажа дека го помагаат одржувањето на здрава функција и подвижност на зглобовите. На ова, додадовме витамин Ц и МСМ, примарен извор на био-достапен сулфур кој му е потребен на телото за одржување на здрави сврзни ткива и функција на зглобовите.

Глукозамин сулфат и хондроитин сулфат се природни супстанци кои помагаат за одржување на структурата и здравјето на 'рскавицата (природен "амортизер") и ја одржуваат добро хидратирана. Исто така помагаат во одржување на вискозитетот на течноста за подмачкување во зглобот, за да се овозможи едната површина слободно да се лизга над другата. Со стареење на телото, тоа е помалку способно да ги произведе овие природни елементи на здравата'рскавица, што доведува  до "истрошеност" на зглобовите.

Forever Freedom® во доза од 120 мл ги обезбедува препорачаните количини на глукозамин сулфат (1500мг), хондроитин сулфат (1200 мг), плус МСМ (750 мг) и  витамин Ц (250 мг).

Кога се комбинираат, глукозамин сулфат, хондроитин сулфат, витамин Ц и МСМ се првата линија за поддршка на здрава функција на зглобовите. Исто како и другите производи на ФЛП, овие состојки се од природни извори и се смета дека се исклучително безбедни. Нека Forever Freedom® биде практичен и хранлив начин за почеток на вашиот ден!

Овој пијалок може да го консумирате секојдневно, за да го подобрите варењето на храната, да ја добиете потребната енергија за денот и за здравје на вашите зглобови.

За повеќе информации за Forever Freedom® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Freedom®