VAJRAT ESENCIALE

VAJRAT ESENCIALE

FUQIA E SHQISAVE & amp; AROMATERAPI

Shqisat e njeriut janë tepër të fuqishëm dhe në masë të madhe ndikojnë ne menyren e te menduarit, humorin dhe shumë funksione të tjera të trurit dhe punojnë së bashku për të ndihmuar perceptimin tonë të mjedisit tonë. Pa dyshim, një nga shqisat më të fuqishme është ndjenja e nuhatjes.

ZBULONI ME SHUME

LIMONI

100% PASTERTI.
100% FUQI.

Limonet janë mbledhur me dorë dhe jane kuruar me kujdes deri sa kane arritur pjekurine e përsosur. Kur piqen, limonet bëhen me te lengshem dhe prodhohet vaji esencial me cilësine më të lartë. Forever Living siguron me te pastrat e natyrës; Vaj i paster Limoni për te dhene energji dhe force.

SHIKO PRODUKTIN
LIMONI

100% PASTERTI.
100% FRESKI.

Vaji aromatik i mentes i përdorur prej shume brezash kultivohet në terrene të veçanta. Bimët përmbajnë përqindje të lartë menteje në mënyrë natyrale, dhe ky lloj vaji të jep ndjenjën e freskimit që është karakteristike për menten.

SHIKO PRODUKTIN

LAVENDOJA

100% PASTERTI.
100% PAQE.

Livando kultivohet dhe mblidhet në Bullgari, mbasi atje ka nje temperaturë dhe tokë ideale për këtë qëllim. Vaji aromatik me livando i Foreverit përmban shumë acetat linalil, që jep aromën e frutit të livandos. Forever Living siguron vajin më të pastër të livandos, që shërben për qetësimin e lëkurës. Është 100% i pastër dhe 100% qetësues i lëkurës.

SHIKO PRODUKTIN
LAVENDOJA

NATYRA PERBERSIT E PASTER.

SOOTHE

100% PASTERTI.
100% QETESI.

Vaj aromatik me mente dhe bimë medicinale
Kjo përzierje vajrash aromatikë të Foreverit, është një kombinim i përsosur i bimeve të rritura në natyrën e pastër si menteja, çaj i kuq ose kanades, kamfora, bima ilang-ilang dhe kamomili. Efekti tij përshkon dhe qetëson gjithë trupin

SHIKO PRODUKTET
SOOTHE

AT EASE

100% PASTERTI.
100% QETESI.

Vaji aromatik Forever At Ease është vaji më i pastër natyral me origjinë nga nje kompleks bimësh si pirola ose Çaji i kuq, Livando, Eukalipt, Koriander, Temjani, Rozmarina, Kamomila, Mentja, Borziloku dhe Rigoni. Ndihmon per mbajtjen e një gjendje shpirtërore të lartë dhe qetëson lëkurën.

SHIKO PRODUKTET
Lemon

DEFENSE

100% PASTERTI.
100% FORCE.

Vaj aromatik portokalle+bimë medicinale. Ky vaj aromatik është një përzierje në raporte të barabarta dhe përmban boçe Karafili, lekurë Portokalli, Kanelle, Rozmarine, Temjan pishe, Eukalipt, dhe kokrra Dëllënje duke perforcuar kështu vitalitetin dhe rritur rezistencën

SHIKO PRODUKTET
Lemon
 
SETI I  VAJRAVE ESENCIALE TE FOREVER

SETI I VAJRAVE ESENCIALE TE FOREVER

Seti përmban të gjithë llojet e vajrave aromatik esencialë për ti përdorur të veçantë ose të përzier për të provuar forcën e tyre.

SHIKO PRODUKTET
FOREVER TRI-PAK

FOREVER TRI-PAK

Forever Tri-Pak përmban shishe të vogla me kampione 5 ml të tre llojeve të vajrave të veçantë: limoni, menteje dhe livandoje. Provoni gjërat më të mira që ofron natyra dhe merrni më të preferuarin tuaja.

SHIKO PRODUKTET

FOREVER ESSENTIAL OILS CARRIER OIL

Forever Carrier Oil është një përzirje e vecante e Aloe Veras, Vitaminave E, A dhe C si dhe vajrave bimorë duke krijuar nje ndjesi te fuqishme dhe penetruese ne thellesi te lekures

FOREVER ESSENTIAL OILS CARRIER OIL
SHIKO PRODUKTET