A Te kívánságlistádon mi szerepel?

Töltsd ki a kívánságlistát, hogy elmondd a barátaidnak és családodnak mi az, amire idén tényleg vágysz!
Tedd hozzá a listádhoz a számodra kihagyhatatlan Forever termékeket és oszd meg a social mediaban a #ThoughtfulForever hashtaggel.
Kattints a Tweet gombra és mondd el barátaidnak, hogy ők is töltsék ki saját kívánságlistájukat.

Töltsd ki kívánságlistádat
Tweet: I've just created my 2017 Holiday Wish List with Forever Living Products! Create yours here: https://ctt.ec/Fx7aS+ #ThoughtfulForever
Forever Kívánságlista

Ünnepi Ajándék ötletek

infinite by Forever

infinite by Forever

Talán azt gondolod, hogy ismered az aloét – de ilyet még soha nem láttál! Célozd meg az öregedést belülről kifelé ezzel a forradalmian új formulával. A tökéletes ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt, akik szeretik a pazar bőrápolást.

Forever Move

Move freely and support joint comfort and flexibility with Forever’s latest and most clinically advanced joint and muscle supplement. This is a great natural solution for anyone and everyone!

Forever Move
F15

F15

Tedd meg a következő lépést, hogy szebbnek és jobban érezhesd magad. Akár csak épp elkezdted, akár az életmód és a táplálkozás szakértője vagy, az F15 a te számodra is egy lehetőség! A program mindegyik szintjét úgy tervezték meg, hogy megfelelő tudást és inspirációt biztosítson a folyamatos átalakuláshoz az életedben.

Aloe Blossom Herbal Tea

Ízletes, különösen, ha a Forever Bee Honey mézzel kombináljuk. Az Aloe Blossom Herbal Tea, kiváló keveréke a fahéjnak, a szegfűszegnek, a gyömbérnek, a kardamomnak és a szegfűborsnak. Nem csak a téli időszakban tökéletes, de minden korosztály számára nagyszerű ajándék is.

Aloe Blossom Herbal Tea
Travel Kit

Travel Kit

Vigyél magaddal egy kicsit a Foreverből, bárhová is mész. Ismersz olyan személyt, aki mindig úton van? Ezzel a tökéletes Forever ajándék ötlettel mindig ott lesz velük, amire szükségük lehet.
Ráadásul ezek a Forever kedvencek, mind kényelmet biztosítanak, hiszen méretük megfelel a légitársaságok előírásainak, így a csomagolást is könnyebbé teszik.